خمیر کروسان چیست؟ (دستور پخت نان کروسان)

خمیر کروسان چیست؟ (دستور پخت نان کروسان)

قبل از پرداختن به مشخصات خمیر کروسان آماده ، بد نیست کمی درباره تاریخچه آن بدانیم…

کروسان، نان صبحانه خوشمزه ای که بیشتر ما اصلیت آن را فرانسوی می دانیم، اتریشی است.

جالب است بدانید این شیرینی به عنوان هدیه ای از سمت نانواهای اتریشی برای مردم پخته شده است.
زمانی که در حمله عثمانی به شهر وین، سربازان عثمانی قصد حفر تونلی در زیر زمین را داشتند.
ولی نانواهایی که شبکار بودند صدای فعالیت آن ها را می شنوند و به پادشاه خبر می دهند.
به این ترتیب از حمله جلوگیری می شود و سربازان سرکوب می شوند.

همین امر باعث شده تا آن ها نان هایی به شکل هلال که نماد پرچم عثمانی بود،تهیه کنند و با خوردن آن، به یاد پیروزی شکوهمندشان، غرق لذت شوند.

کم کم این شیرینی هلالی از اتریش به فرانسه و دیگر کشورها سفر کرد و طرفداران زیادی را به خود جذب کرد.

اما سوال این است که چگونه خمیر کروسان آماده را تهیه کنیم و آن را در خانه بپزیم؟

شما به راحتی می توانید تنها با داشتن یک فر ساده، کروسان را با دستان خودتان آماده کنید و مغز آن را به دلخواه پر کنید.

تهیه خمیر کروسان در خانه کمی مشکل است و افرادی که تجربه کافی برای پخت این نان را ندارند،ممکن است نتیجه خوبی از تهیه آن نگیرند. اما وقتی خمیر آماده باشد، کار ما آسان است.
و تنها با پیچیدن و پر کردن آن، می توانیم آن را به نام خودمان ثبت کنیم…

خمیر کروسان آماده این کار را برای ما بسیار ساده و سریع انجام می دهد.

خمیر کروسان به شکل کاملا آماده و بریده شده در بسته بندی سلفونی ۴۰۰ گرمی در اختیارتان قرار می گیرد.

ترکیبات این خمیر را:

آرد گندم، روغن نباتی آفتابگردان، آرد سمولینا، نشاسته گندم، گلوتن گندم، اسید سیتریک، نمک، آب تشکیل می دهد.

ترکیبات و ارزش غذایی خمیر کروسان:

ارزش غذایی هر یک از این کروسان های خوشمزه و خوش پخت (۵۰ گرم) به شرح زیر است:

انرژی   ۱۵۰ کیلوکالری

قند      ۰٫۴۵ گرم

چربی   ۸٫۵ گرم

نمک    ۰٫۲ گرم

اسیدهای چرب ترانس   ۰٫۳۶

نحوه پخت خمیر کروسان:

مواد لازم

بسته خمیر کروسان آماده

شکلات صبحانه به میزان لازم

زرده تخم مرغ +زعفران برای رومال

پس از باز کردن بسته بندی خمیر کروسان آماده ،این خمیر را که روی هم تا شده و با یک ورقه کاغذ از هم جدا شده است را باز کنید و روی سطح میز پهن کنید.

در این مرحله مشاهده میکنید که کروسان ها دقیقا به اندازه های یکسان بریده شده اند و تنها کاری که برعهده شماست، پیچیدن و پخت آن هاست.

سینی فر را با انداختن یک برگه کاغذ روغنی برای ورود خمیر آماده کنید.

کمی دستتان را آردی کنید و یکی از کروسان های بریده شده را بردارید و روی میز بگذارید طوری که ۲ زاویه پایینی آن به سمت بدنتان باشد.
با وردنه کمی آن را صاف کنید در حدی که کمی خمیر بازتر شود.
البته این کار باید بسیار آرام انجام شود و توجه داشته باشید که خمیر نباید نازک شود.

از پایین شروع به رول کردن خمیر کنید و این کار را ادامه دهید تا خمیر کاملا شکل رول به خود بگیرد.
حالا به آرامی آن را بردارید و در سینی فر قرار دهید.
پس از رول کردن همه کروسان ها، آن ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
پس از طلایی شده سطح خمیر سینی را خارج کرده و به آن دست نزنید تا خنک شود.

سپس داخل نان ها را با مربا، شکلات، کارامل و … پر کنید.

کروسان های خوشمزه و نرم شما آماده شده اند و عطرشان فضای خانه شما را پر کرده است.

نکات تکمیلی درباره خمیر کروسان هومینا :

فراموش نکنید که اگر قصد استفاده از خمیر را ندارید، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید تا خمیر ترش نشود.

مدت ماندگاری این خمیر کروسان آماده در یخچال، ۲ ماه و در فریزر ۶ ماه می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *