
طرز تهیه کنافه ترکی اصل با کادایف خشک یا تر
تا حالا کنوفه خوردین؟ اینم از آموزش یک کنوفه یا کنافه ترکی اصل! کنافه در ترکیه و کشورهای عریی استفاده ممیشه. در اصل یک (دسر پنیری) خوشمزه هست که خیلی راحت میتونید خودتون درست کنید. کسانی که عاشق باقلوا هستند مطمئنا این کنافه ترکی رو هم دوست دارند.
مواد لازم برای تهیه کنافه ترکی اصل
- رشته کادایف تر یا خشک ۵۰۰ گرم
- پنیر موزارلا ۳۵۰ گرم
- روغن مایع ۷۰ گرم
- کره ۲۰۰ گرم
- آبلیمو تازه یک قاشق مربا خوری
- زست (رنده پوست لیمو) نصف لیموی کوچک (اختیاری)
- گلاب یک قاشق غذاخوری
- زعفران دو قاشق غذاخوری غلیظ
- هل یک عدد
دستور تهیه کنافه ترکی اصل با کادایف خشک یا تر
ابتدا شربت رو آماده می کنیم. شکر و آب رو روی شعله معمولی گاز بذارید و هم بزنید، بعد قل زدن دیگه هم نزنید و شعله رو کم کنید، وقتی شیره غلیظ شد، گلاب و کمی زعفران و یک هل رو داخلش بندازید (در رسپی ایرانی زعفران و گلاب و هل مجازه ولی در عربی و ترکیه غالبا وجود نداره) بعد اماده شدن خاموش کنید.
رشته کادایف رو با قیچی خرد کنید، اینکه خیلی ریز باشه یا درشت، سلیقه ایه، بعد کره رو آب کنید و همراه روغن مایع با کادایفها مخلوط و با دست رشته ها رو دونه دونه باز کنید. اگر بخواین همه رو داخل یه ماهیتابه بزرگ درست کنید، میتونین کمی پنیر هم بین کادایفها بزنید تا به هم خوب بچسبند، اگر داخل ظرف کوچک درست می کنید نیاز به این کار ندارید.
نصف کادایفها رو داخل ماهیتابه ۳۰ سانتی که کامل با روغن مایع چرب کردید، بریزید و با ته استکان، روی اونا ضربه بزنید تا نسبتا سفت شن، بعدش پنیر رو بریزید وسط کادایفها ولی به کناره های ماهیتابه نچسبه، بعدش در صورت دلخواه پسته یا پودر پسته هم بینشون اضافه کنید و بقیه کادایفها رو روش اضافع کنید و باز با ته استکان روشو صاف کنید. روی ماهیتابه فویل بکشید.
داخل فری که ده دقیقه قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه یک طرفش سرخ شه و اگر خواستین برش گردونین داخل یک سینی و مجدد بذارین طرف دیگه یک ربع سرخ شه یا شعله ی بالای فر رو روشن کنید.
نکته۱: اگر داخل قالبهای کوچک حدود ۱۵ الی ۱۷ سانتی درست کنید، حدود ۴ تا ظرف میشه. مدت پختشون هم کوتاهتر میشه حدود ۱۵ دقیقه هر طرف.
نکته۲: اگر بخواین روی گاز درست کنید، کنترلتون بیشتر میشه و تندتند ظرف رو بچرخونید تا حرارت همه قسمتهاش یکسان باشه و همه طرفش سرخ شه و بعد برگردونین تا طرف بعدیش سرخ شه.
شیره ولرم رو روی کادایف داغ بریزید و پنج دقیقه بعد سرو کنید.
می تونید روش یک اسکوپ بستنی ویا کمی سرشیر بریزید.
می تونید بجای روغن مایع کل دستور رو با کره امتحان کنید که در این صورت طعم کره خیلی غالب است.